Categories | Sahajidah Hai-O Marketing Sdn Bhd

Selamat Datang ke Kedai e-SHOM

Kami menawarkan rangkaian produk yang luas dalam pelbagai kategori. Gabungan pengetahuan dan inovasi kami telah menghasilkan pembangunan produk berkualiti untuk keselesaan, kesihatan dan kesejahteraan anda dan keluarga.

Kategori Kami

Tabiat pemakanan banyak mempengaruhi tahap kesihatan seseorang. Terokai rangkaian produk makanan dan minuman kesihatan yang memenuhi citarasa di samping menjaga kesihatan anda dengan khasiat terbaik dan mineral.

Rangkaian produk penjagaan diri organik dan semulajadi yang menyamankan, melindungi dan menyegarkan. Gabungan murni ramuan berkhasiat dan mineral penyubur untuk kesihatan dan kesejahteraan anda sekeluarga.

Lengkapkan rejim kecantikan anda dengan produk penjagaan wajah dan kosmetik kami yang diilhamkan oleh kuasa alam. Pilih produk penjagaan kulit dan mekap daripada koleksi keperluan asas hingga koleksi anggun menawan mengikut kesesuaian dan keperluan anda.

Produk kesihatan yang terhasil daripada kajian serta dirumus dengan ramuan bermutu dan mineral untuk kesihatan anda sekeluarga.

Gabungan mantap teknologi, ergonomik dan aestetika, pakaian dalam pembentukan badan kami membolehkan setiap wanita merasai pengalaman memiliki kontur badan yang seimbang dan sihat.

Koleksi fesyen dan produk gaya hidup kami menyerlahkan penampilan yang anggun tetapi ringkas. Barisan produk fesyen yang dihasilkan menerusi kolaborasi menarik pasti dapat meningkatkan keanggunan dan keyakinan diri anda.

Jom jaga enjin kereta dengan siri produk penjagaan kereta kami. Minyak enjin dengan ciri teknikal yang dipermaju serta aditif yang mengutamakan kecekapan enjin untuk memberikan kuasa dan perlindungan optimum serta prestasi terbaik untuk kenderaan anda.

Lindungi kesihatan dan keselamatan keluarga anda dengan rangkaian produk penjagaan rumah kami. Siri produk penjagaan rumah kami terdiri daripada mesin penapis air hingga ke produk pembersihan rumah yang mudah digunakan dan mesra alam.

Get your culinary creativity flowing with our premium range of cookware. From beginner to professional chefs, our high-quality cookware will help you elevate your cooking game and achieve delicious results every time.

Sama ada anda bercucuk tanam secara komersial ataupun sebagai hobi, kami menawarkan baja dengan rumusan kaya nutrien dan mesra alam untuk kesuburan dan peningkatan produktiviti tanaman.


Ada pertanyaan? Perlukan bantuan?
Hubungi Saya!
NURHAFIZAH MUHD ZAKRI
RAWANG, SELANGOR

Hai selamat berkenalan. Sekiranya anda memerlukan pertolongan, jangan ragu untuk menghubungi saya melalui yang berikut:

Mobile
0136360511
E-mel
fizazakri@gmail.com
ATAU
Hantar Pertanyaan